VOORWAARDEN en betalingscondities

U kunt uw opdracht  online of per e-mail bij ons plaatsen.
Nadat uw opdracht bij ons geplaatst is ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Levering of leveringstermijnen zijn pas dan bindend wanneer zij door ons schriftelijk zijn bevestigd. De hieronder vermelde leveringstermijnen zijn slechts ter indicatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.


BELANGRIJK
De bestelling zal na uitlevering bijna altijd de volgende (werk)dag bezorgd worden. Het kan echter voorkomen dat dit soms langer duurt. Metavo kan hierover geen bindende uitspraken doen. Tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor vertraging van de bezorging tenzij bindende afspraken schriftelijk door ons zijn bevestigd.
Levertijden zijn slechts ter indicatie en zijn pas bindend indien deze door Metavo en klant schriftelijk zijn overeengekomen!


Maximale levertijd
De maximale levertijd, volgens de wet kopen op afstand, bedraagt 30 dagen tenzij anders overeengekomen. Indien de levertijd niet haalbaar is zal Metavo de consument hier tijdig van op de hoogte stellen en de mogelijkheid bieden de overeenkomst te ontbinden of een nieuwe levertijd overeen te komen. Reeds betaalde bedragen zullen bij ontbinding van de order binnen 30 dagen teruggestort worden.


Recht van retour
Volgens de wet 'Kopen op afstand' heeft u recht van retour op artikelen, besteld via het internet. Voor artikelen waarvoor het recht van retour van toepassing is geldt een 'afkoelingsperiode' van 7 werkdagen. Het product dient binnen deze periode, in originele verpakking, terug gezonden te worden aan Metavo. De portokosten van de retourzending komen voor rekening van de klant. Metavo zal binnen 30 dagen na retour ontvangst de order crediteren en eventuele betalingen terugstorten.

Prijzen
De vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW, zonder verzendkosten. Op de factuur is altijd het te betalen bedrag inclusief BTW  gespecificeerd vermeld.


Bestellingen
U kunt naast het bestellen via deze webshop ook producten bij ons bestellen via de e-mail.

De levertijd voor  producten is normaliter binnen 2 werkdagen uit voorraad. 

Prijzen: alle prijzen in deze webshop zijn excl. BTW in euro’s.

De verzendkosten worden berekend aan de hand van het gewicht van uw bestelling en de franco grens.


Betalingsvoorwaarden
U kunt bij ons via iDEAL betalen, bij vooruitbetaling of op factuur (indien overeengekomen, voor vragen kunt u contact opnemen).

De factuur ontvangt u per e-mail. 


Kwaliteitsgarantie
Eventuele mankementen dient u  binnen een week na ontvangst van de goederen schriftelijk of per e-mail mee te delen. Wanneer het geleverde incompleet of onvolledig is heeft u recht op nalevering van de incomplete of onvolledige goederen.


Aansprakelijkheid
Wij sluiten elke aansprakelijkheid uit voor schade, ontstaan doordat onze geleverde goederen
- op hiervoor niet bestemde ondergronden wordt gemonteerd;
- op eigendom van derden wordt gemonteerd;
- onrechtmatig verwerkt zijn.


NB:
Met uw informatie wordt volstrekt strikt en vertrouwelijk omgegaan.

De informatie wordt alleen intern gebruikt en zal in geen geval aan derden worden verstrekt. 

Aan eventuele fouten in deze webshop kunnen geen rechten ontleend worden


Op al onze leveringen zijn de METAALUNIE VOORWAARDEN van toepassing.